500+ Hard Riddles with Answers for Kids

Hard Riddles with Answers for Kids list 341 – 360 :

341. Riddle: I shift around, though always slowly. I never move more than a few inches at a time. A large movement by me can kill many people. I am huge, yet unseen by humans. What am I?

Answer: Tectonic plate

342. Riddle: What is better than the best thing and worse than the worst thing?

Answer: Nothing

343. Riddle: A most delicious thing. It can be given but cannot be kept. Some awake from it after they’ve slept. It is the moistest and softest butterfly wing, but when it is the last even it can sting.

Answer: Kiss

344. Riddle: I run around the city, but I never move.

Answer: Wall

345. Riddle: What is eaten but not grown and was born in water but will disappear if soaked?

Answer: Salt

346. Riddle: If you break me, I do not stop working. If you touch me, I may be snared. If you lose me, nothing will matter.

Answer: Heart

347. Riddle: A hand without flesh and nothing can I hold. My grip cannot be used until I am sold. What am I?

Answer: Gloves

348. Riddle: Black within and red without, With four corners round about. What am I?

Answer: Chimney

349. Riddle: I have one eye. See near and far. I hold the moments you treasure and the things that make you weep. What am I?

Answer: Camera

350. Riddle: In the ground I am nothing, but give me time and I’ll be something. What am I?

Answer: Seed

351. Riddle: Every dawn begins with me. At dusk I’ll be the first you see, and daybreak couldn’t come without. What midday centers all about. Daisies grow from me, I’m told. And when I come, I end all code, but in the sun, I won’t be found. Yet still, each day I’ll be around.

Answer: D

352. Riddle: What travels from coast to coast without ever moving?

Answer: Highway

353. Riddle: When I’m born, I fly. When I’m alive I lay. When I’m dead I run.

Answer: Snow

354. Riddle: I have three heads. Cut off one, I become stronger. Cut off two, I become ten. What am I?

Answer: Fox

355. Riddle: If you slash it, it heals at once.

Answer: Water

356. Riddle: You use this to clean although it is small. If you forget it, your smile will appall. What is it?

Answer: Toothbrush

357. Riddle: When liquid splashes me, none seeps through. When I am moved a lot, liquid I spew. When I am hit, color I change. And color, I come in quite a range. What I cover is very complex, And I am very easy to flex.

Answer: Skin

358. Riddle: What I am filled, I can point the way. When I am empty. Nothing moves me. I have two skins. One without and one within.

Answer: Gloves

359. Riddle: What is easy to get into, and hard to get out of?

Answer: Trouble

360. Riddle: What holes do you mend with holes?

Answer: Net

Leave a Comment