500+ Hard Riddles with Answers for Kids

Hard Riddles with Answers for Kids list 141 – 160 :

141. Riddle: Gets rid of bad ones, short and tall. Tightens when used, one size fits all.

Answer: Noose

142. Riddle: Inside a great blue castle lives a shy young maid. She blushes in the morning and comes not out at night.

Answer: Sun

143. Riddle: I stand up tall and made of steel, with baguettes and garlic at my heel. I love the colors red, white and blue, but obviously not as much as you. I am a marvel for all to see, though to some I am a monstrosity! What am I?

Answer: Eiffel tower

144. Riddle: Where do cows go to dance?

Answer: Meatball

145. Riddle: It’s a game played by serious people that takes place on a global scale.

Answer: Politics

146. Riddle: The more you take of me, the more you leave behind. What am I?

Answer: Footstep

147. Riddle: A dagger thrust at my own heart; dictates the way I’m swayed. Left I stand, and right I yield, to the twisting of the blade.

Answer: Lock

148. Riddle: Bury deep, Pile on stones, my mind will always Dig up them bones

Answer: Memories

149. Riddle: It hisses but it’s not a snake. It holds water but it’s not a lake. When it’s done you hear it scream. Pour from it and add some cream.

Answer: Teapot

150. Riddle: This small creature kills even the largest one.

Answer: Bacteria

151. Riddle: Never resting, never still. Moving silently from hill to hill. It does not walk, run or trot. All is cool where it is not.

Answer: Sunshine

152. Riddle: Its tail is round and hollow, seems to get chewed a bit, but you’ll rarely see this thing Unless the other end is lit.

Answer: Pipe

153. Riddle: Whoever makes it, tells it not. Whoever takes it, knows it not. Whoever knows it, wants it not. What am I?

Answer: Poison

154. Riddle: I am weightless, but you can see me. Put me in a bucket, and I’ll make it lighter. What am I?

Answer: Hole

155. Riddle: I’m the start of eternity and the end of space. There are two of me in heaven and one in hell.

Answer: E

156. Riddle: What liquid can contain the soul?

Answer: Ink

157. Riddle: I’m an old relative who’s hands can’t hold anything and eyes can’t see anything. What am I?

Answer: Grandfather clock

158. Riddle: It speaks without a tongue, and listens without ears.

Answer: Phone

159. Riddle: You need a key to receive an answer from me. The answer you’ll find is straight from your mind. What is it?

Answer: Code

160. Riddle: I am everywhere but cannot be seen, captured or held, only heard. What am I?

Answer: Voice

Leave a Comment