500+ Hard Riddles with Answers for Kids

Hard Riddles with Answers for Kids list 321 – 340 :

321. Riddle: A hole in a pole. Though I fill a hole in white, I’m used more by the day and less by the night. What am I?

Answer: Eye

322. Riddle: What starts out in a field and then crashed on a stone. It becomes much more when to the fire it’s thrown?

Answer: Bread

323. Riddle: What hatches without food?

Answer: Hunger

324. Riddle: Who works when he plays and plays when he works?

Answer: Musician

325. Riddle: Walk on the living, they don’t even mumble. Walk on the dead, they mutter and grumble.

Answer: Leaves

326. Riddle: I have six faces but not even one body connected, 21 eyes in total but cannot see. What am I?

Answer: Dice

327. Riddle: I have a face but no eyes, hands but no arms. What am I?

Answer: Clock

328. Riddle: Hot tempered and sometimes it blows its top, making a mess of everything.

Answer: Volcano

329. Riddle: I drive men mad for the love of me. Easily beaten, never free. What am I?

Answer: Gold

330. Riddle: Through its wounds, water does run. It once held many but now has none. What is it?

Answer: Shipwreck

331. Riddle: I walked and walked and at last I got it. I didn’t want it. So, I stopped and looked for it. When I found it, I threw it away?

Answer: Thorn

332. Riddle: What is the middle of water but is not an island?

Answer: T

333. Riddle: I am a good state, there can be no doubt of it; But those who are in, entirely are out of it.

Answer: Sane

334. Riddle: It can be repeated but rarely in the same way. It can’t be changed but can be rewritten. It can be passed down, but should not be forgotten.

Answer: History

335. Riddle: What comes in many varieties and can’t be seen or touched, but it often makes you move?

Answer: Music

336. Riddle: The man who invented it doesn’t want it. The man who bought it doesn’t need it. The man who needs it doesn’t know it. What is it?

Answer: Coffin

337. Riddle: What occurs four times in every week, twice in every month, only once in a year but never in a day?

Answer: E

338. Riddle: I am not alive and yet I grow. Just put me next to where it grows. A favorite of the summertime, best with friends when combined. What am I?

Answer: Marshmallow

339. Riddle: I can fill a house or fill your mouth but you can never catch me in your hands. What am I?

Answer: Smoke

340. Riddle: I am alive without breath and cold as death. I am never thirsty but always drinking. What am I?

Answer: Fish

Leave a Comment