500+ Hard Riddles with Answers for Kids

Hard Riddles with Answers for Kids list 421 – 443 :

421. Riddle: They are two brothers. However much they run, they do not reach each other.

Answer: Wheels

422. Riddle: What is it that no man ever saw, which never was, but always will be?

Answer: Tomorrow

423. Riddle: In 1990, a person is 15 years old. In 1995, that same person is 10 years old. How can this be?

Answer: The person was born in 2005 b.c. (before christ). Therefore, he was 5 years old in 2000 b.c, 10 in 1995 b.c, and 15 in 1990 b.c.

424. Riddle: What can you lose that will cause other people to lose theirs too?

Answer: Temper

425. Riddle: When it comes to me, you go on red and stops on green. What am I?

Answer: Watermelon

426. Riddle: I go around and, in the house, but never touches the house. What am I?

Answer: Sun

427. Riddle: It stands upright and can be quite grand. Its secret is not hidden but right at hand. What is it?

Answer: Piano

428. Riddle: It cannot be seen, it cannot be felt, cannot be heard, cannot be smelt, lies behind stars and under hills, and empty holes it fills. Comes first follows after, ends life kills laughter.

Answer: Darkness

429. Riddle: What must take a bow before it can speak?

Answer: Violin

430. Riddle: I beam, I shine, I sparkle white. I’ll brighten the day with a single light. I’ll charm and enchant all. I’ll bring the best in you all. What am I?

Answer: Smile

431. Riddle: What is so delicate that saying its name breaks it?

Answer: Silence

432. Riddle: Lives without a body, hears without ears, speaks without a mouth, to which the air alone gives birth. What is it?

Answer: Echo

433. Riddle: What moves across the land but never has to steer? It has delivered our goods year after year. What is it?

Answer: Train

434. Riddle: I am always in front of you, but you will never see me. What am I?

Answer: Future

435. Riddle: They try to beat me; they try in vain. And when I win, I end the pain.

Answer: Death

436. Riddle: I am rarely touched but often held, and if you are smart, you’ll use me well. What am I?

Answer: Tongue

437. Riddle: I am not alive but seem so, because I dance and breathe with no legs or lungs of my own. What am I?

Answer: Flame

438. Riddle: Has a tongue, but never talks. Has no legs, but sometimes walks.

Answer: Shoe

439. Riddle: What has green hair, a round red head and a long thin white beard?

Answer: Radish

440. Riddle: I cause involuntary movements in your vehicle. What am I?

Answer: Tow truck

441. Riddle: Green but not a lizard, white without being snow, and bearded without being a man.

Answer: Leek

442. Riddle: I have two legs, but they only touch the ground while I’m at rest. What am I?

Answer: Wheelbarrow

443. Riddle: It’s shorter than the rest, but when you’re happy, you raise it up like it’s the best. What is it?

Answer: Thumb

Leave a Comment