500+ Hard Riddles with Answers for Kids

Hard Riddles with Answers for Kids list 361 – 380 :

361. Riddle: When I live, I cry, if you don’t kill me, I’ll die.

Answer: Candle

362. Riddle: Almost everyone sees me without noticing me, for what is beyond is what he or she seeks.

Answer: Window

363. Riddle: At the end of my yard there is a vat, four-and-twenty ladies dancing in that; Some in green gowns, and some with blue hat; He is a wise man who can tell me that.

Answer: Flax

364. Riddle: It holds most knowledge that has ever been said. But is not the brain, is not the head. To feathers and their masters, it’s both bane and boon. One empty, and one full.

Answer: Paper

365. Riddle: What has a bell but isn’t a church. Is full of air but is not a balloon?

Answer: Trumpet

366. Riddle: What can be heard and caught but never seen?

Answer: Remark

367. Riddle: This has no beginning, middle or end, and all the greatest thinkers see it but can’t comprehend. What is it?

Answer: Space

368. Riddle: I have a frame but no pictures. I have poles but not standing up. What am I?

Answer: Glasses

369. Riddle: What does no man want, yet no man wants to lose?

Answer: Job

370. Riddle: Six legs, two heads, Two hands, one long nose. Yet he uses only four legs Wherever he goes.

Answer: Horseman

371. Riddle: What can hold all days, weeks, and months but still fit on a table?

Answer: Calendar

372. Riddle: The most beautiful and useless of human acts.

Answer: Art

373. Riddle: I am very important, but often overlooked. What am I?

Answer: Nose

374. Riddle: I am where the sky is orange, I am where the glass is red, I am the land of violet bananas and the home to blue oranges.

Answer: Negative

375. Riddle: A hundred years I once did live, and often wholesome food did give, yet all that time I ne’er did roam, so much as a half a mile from my home, my days were spent devoid of strife, until at last I lost my life. And since my death – I pray give ear, I oft have traveled far and near.

Answer: Tree

376. Riddle: I crawl on the earth and rise on a pillar. What am I?

Answer: Shadow

377. Riddle: I have a little sister, they call her Peep, Peep; She wades the waters deep, deep, deep; She climbs the mountains high, high, high; Poor little creature she has but one eye.

Answer: Star

378. Riddle: This dish consists of a rolled tortilla with a filling typically of beef or chicken and served with a chili sauce.

Answer: Enchilada

379. Riddle: I have fangs and enjoy piercing holes with a single bite. What am I?

Answer: Stapler

380. Riddle: A thing with a thundering breech. It weighing a thousand welly. I have heard it roar louder than Guy’s wild boar. They say it hath death in its belly.

Answer: Cannon

Leave a Comment