500+ Hard Riddles with Answers for Kids

Hard Riddles with Answers for Kids list 381 – 400 :

381. Riddle: There is a body without a heart. That has a tongue and yet no head. Buried it was before it was made, and loud it speaks and yet is dead.

Answer: Bell

382. Riddle: We are little airy creatures, all of different voice and features, one of us in glass is set. One of us you’ll find in jet. Another you may see in tin. And the fourth a box within. If the fifth you should pursue, it can never fly from you. What are we?

Answer: Vowels

383. Riddle: I am million people’s wakeup call. What am I?

Answer: Coffee bean

384. Riddle: I have palms but not on hands, I offer foods from distant lands, when at my peak you’ll see me smoke, I’m famous for my friendly folk, my flowers grow and yet they lay, there’s fire where a man will play. What am I?

Answer: Hawaii

385. Riddle: A shimmering field that reaches far. Yet it has no tracks, and is crossed without paths.

Answer: Ocean

386. Riddle: So beautiful and cold, so young and yet so old, Alive but always dead, still hungry when has fed, Will die if it is bled, or you cut off its head.

Answer: Vampire

387. Riddle: What can you add to a bucket full of water to make it lighter?

Answer: Hole

388. Riddle: When your undies attack you.

Answer: Wedgie

389. Riddle: My love for Eliza shall never know my first; neither shall it be my second; but it shall be my whole.

Answer: Endless

390. Riddle: I can never be stolen from you. I am owned by everyone. Some have more, some have less. What am I?

Answer: Knowledge

391. Riddle: This old one runs forever, but never moves at all. He has not lungs nor throat, but still a mighty roaring call. What is it?

Answer: Waterfall

392. Riddle: What scientists might call your pooch.

Answer: Canine

393. Riddle: What do people make that you can’t see?

Answer: Noise

394. Riddle: If I turn my head, you may go where you want, but if I turn again, you could stay and rot. What am I?

Answer: Key

395. Riddle: What weeps without eyes or eyelids, her tears rejoicing sons and fathers; and when she laughs and no tears fall, her laughter saddens all hearts?

Answer: Cloud

396. Riddle: An iron horse with a flaxen tail. The faster the horse runs, the shorter his tail becomes.

Answer: Needle

397. Riddle: What runs but cannot walk?

Answer: Nose

398. Riddle: Long and slinky like a trout, never sings till its guts come out.

Answer: Gun

399. Riddle: What dresses for summer and sheds in the winter?

Answer: Tree

400. Riddle: Halfway up the hill, I see you at last, lying beneath me with your sounds and sights. A city in the twilight, dim and vast, with smoking roofs, soft bells, and gleaming lights.

Answer: Past

Leave a Comment